Aanbod voor middelbaar onderwijs

Studiebox wil studenten helpen bij het verbeteren van de studievaardigheden en bij het opbouwen van het zelfvertrouwen. Door de positieve energie, het enthousiasme van ons team en de vele studietips wordt leren leuker. Wij leren studiemethoden aan die het meest geschikt zijn voor elke student. Hierdoor zal het effectief studeren in de verdere schoolloopbaan beter verlopen.

Wij bieden volgende begeleidingsvormen aan:

Individuele bijlessen


Via individuele bijlessen krijg je de leerstof beter onder de knie. Zit je met inhoudelijke vragen rond een bepaalde cursus, dan zijn deze bijlessen iets voor jou. Onze ervaren en enthousiaste leerkrachten staan voor jullie klaar.

Meer info

Leren leren


Zit je uren aan je bureau te studeren, maar haal je weinig resultaat? Raak je tijdens het studeren ontmoedigd door de vele inspanningen die niet lonen? Lukt het niet om een overzicht te krijgen over een cursus? Heb je geen efficiënte studiemethode? Tijd om te leren leren!

Meer info

Begeleide studies


Wil je graag toezicht bij het studeren omdat je vaak afgeleid bent? Lukt het niet om een cursus op tijd in te studeren? Studeer je of maak je je huiswerk liever niet alleen thuis? Kom in alle rust in onze studieboxen studeren samen met medestudenten en met de hulp van een professionele studiecoach!

Meer info

Groepslessen


Er worden doorheen het jaar groepslessen georganiseerd zoals toelatingsexamen geneeskunde/ tandheelkunde en dierengeneeskunde, weerbaarheidstrainingen, eindwerk ondersteuning, taallessen, wiskundelessen, informaticalessen voor instromers naar een nieuwe richting. Er worden ook enkele workshops georganiseerd. Deze zijn: Concentreren kan je leren, examenstress en hoe ga ik om met faalangst.

Meer info