Aanbod voor lager onderwijs

Studiebox wil leerlingen helpen bij het verbeteren van de studievaardigheden en bij het opbouwen van het zelfvertrouwen. Door de positieve energie, het enthousiasme van ons team en de vele studietips wordt leren leuker. Wij leren studiemethoden aan die het meest geschikt zijn voor elke leerling. Hierdoor zal het effectief studeren in de verdere schoolloopbaan beter verlopen.

Wij bieden volgende begeleidingsvormen aan:

Individuele bijlessen


Via individuele bijlessen krijg je de leerstof beter onder de knie. Zit je met inhoudelijke vragen rond een bepaalde cursus, dan zijn deze bijlessen iets voor jou. Onze ervaren en enthousiaste leerkrachten staan voor jullie klaar.

Meer info

Leren leren


Zit je uren aan je bureau te studeren, maar haal je weinig resultaat? Raak je tijdens het studeren ontmoedigd door de vele inspanningen die niet lonen? Lukt het niet om een overzicht te krijgen over een cursus? Heb je geen efficiënte studiemethode? Tijd om te leren leren!
Meer info

Huiswerkbegeleiding


Wil je graag hulp bij het maken van je huiswerk? Lukt het niet om een cursus vlot te studeren? Studeer je of maak je je huiswerk liever niet alleen thuis? Kom in alle rust in onze studieboxen studeren samen met medeleerlingen en met de hulp van een professionele studiecoach!

Groepslessen


Er worden doorheen het jaar groepslessen georganiseerd zoals weerbaarheidstrainingen, Typ10 lessen, Leesclub, tafelkampioen, taallessen, wiskundelessen, en informaticalessen. Er worden ook enkele workshops georganiseerd. Deze zijn: Concentreren kan je leren, examenstress en hoe ga ik om met faalangst.

Meer info