Weerbaarheidstraining Rots & Water

Wat is Rots & Water

Rots & Water is een psychofysieke weerbaarheidstraining met als doel de sociale en communicatieve vaardigheden te versterken. De drie belangrijkste doelen van Rots & Water zijn zelfbeheersing (leren beheersen en richten van kracht en energie), zelfreflectie (stilstaan bij gedachten en emoties) en het versterken van zelfvertrouwen (bewust worden van eigen capaciteiten en wensen, zelfrespect, en grensgevoel).

In deze 10-delige reeks gaan we praktisch aan de slag. Met lichaamsoefeningen en spelletjes leren we onze lichaamshouding en emoties te herkennen, controleren en versterken. Op die manier ontdekken kinderen hoe ze steeds een keuze kunnen maken tussen een stevige rotshouding of een soepele waterhouding. Of een mengeling van de twee.

Rots & Water is er voor alle kinderen.  Ze leren opkomen voor zichzelf op een positieve manier en leren rekening houden met de grenzen van anderen. Niet alleen ‘stop zeggen’ en omgaan met pesten en groepsdruk komen aan bod, maar ook  lichaamstaal herkennen en gebruiken. De oefeningen worden aangepast op de maat van de individuele kinderen, om tot een optimale boost van het zelfvertrouwen te komen.

Start data trainingen

  • Er kan op elk moment een training gestart worden. We houden hierbij rekening met jullie voorkeursmomenten.
  • 10 sessies van 1 uur

Neem zeker contact met ons op bij interesse voor deze weerbaarheidstraining, dan kijken we om zo vlug mogelijk een nieuwe training op te starten.

Indien gewenst, kan de training ook aangepast worden aan volwassenen.

Locatie

De training gaat door in Studiebox.

Prijs

De volledige training van 10 sessies, inclusief werkboekje kost 175 euro.

Als meerdere kinderen uit hetzelfde gezin de cursus volgen, is er een korting van 10% vanaf het tweede kind.

Schrijf je hieronder in voor de weerbaarheidstraining