Over Studiebox

Studiebox: jouw partner voor succesvol studeren!

Ben je op zoek naar professionele studiebegeleiding in Roeselare? Wil je betere resultaten behalen met minder stress? Dan ben je bij Studiebox aan het juiste adres!

Ik ben Jonas Laforce, de eigenaar van Studiebox. Ik heb een passie voor onderwijs en veel ervaring in het geven van bijles. Ik geef fulltime bijles aan studenten van de derde graad middelbaar, hogeschool en universiteit. Vooral in de vakken wiskunde, chemie, fysica en statistiek.  Ik wil graag mijn kennis en expertise inzetten om meer studenten te ondersteunen die een steuntje in de rug nodig hebben. 

Ik ben gespecialiseerd in het aanleren van een goede en passende studiemethode. Hierbij maak ik vaak gebruik van online tools die de student kunnen helpen bij het studeren.

Bij Studiebox krijg je:

  • Persoonlijke begeleiding op maat van jouw noden en doelen.
  • Flexibele en betaalbare tarieven zonder verborgen kosten.
  • Een ervaren en enthousiast team van leerkrachten
  • Een positieve en motiverende sfeer waar je met vertrouwen kunt leren.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met me op en ontdek hoe Studiebox jou kan helpen om succesvol te studeren!

Je kunt me vrijblijvend contacteren via telefoon, e-mail of via het contactformulier op onze website. Of kom gerust een kijkje nemen op de Munt te Roeselare.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! Kom gerust een kijkje nemen op de Munt te Roeselare of contacteer mij.

Jonas Laforce, Studiebox